Produkter for sopp kompost (13)

Kokosfiber

Kokosfiber

Oppdag fordelene med kokosfiber Kokosfiber, også kjent som coir, er et naturlig materiale som stammer fra kokosnøttens skall. Dette bærekraftige og fornybare ressurset har blitt populært i ulike industrier på grunn av sine mange fordeler og bruksområder.
SOLBLUMEMEL

SOLBLUMEMEL

SOLSIKKE MÅLTID
Urte sopp

Urte sopp

Pleurotus eryngii, Skiver, Urte-sopp tilgjengelig som skiver, granulat og pulver.
Sopp - Moreller

Sopp - Moreller

Moreller er vårsopp med en lys brun, hulhette hatt, hvit stilk og hvitaktig kjøtt. Moreller er utmerkede spiselige sopp, forutsatt at de er tilstrekkelig kokt. Forberedelsestips Sopp fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. Oppbevaringstips Moreller kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller opprinnelsen. Det er derfor vi alltid streber etter...
Sopp

Sopp

ferske steinsopp, kantareller, sjampinjong, østerssopp, enoki-sopp, shiitake krem-sopp, kongeøsterssopp
Siktet matjord

Siktet matjord

Siktet matjord Fra ren og høyverdig avrettingsgrus 0/8 og 0/2, grusfraksjoner i forskjellige størrelser, til siktet matjord, fyllsand, mur sand, leke sand, mineralblandinger, grov og fin barkmuld, og mye mer... I over 35 år har vi levert naturstein og byggematerialer til våre kunder. Deres tilfredshet er vårt mål. Leter du etter ideer til hagen din? Den rette splitt eller grus? Besøk vår natursteinpark og nyt en utstilling på over 2.000 m². Trenger du avrettingsgrus, lekesand eller andre byggematerialer og ønsker å hente materialet selv? På vårt lager kan du når som helst hente materialer direkte. Det finnes ingen umuligheter! Din transportbedrift Horn
Svart pepper i korn

Svart pepper i korn

Tørkede grønne frukter gjennom en mekanisk dehydrator, hvor skinnet skrukker og blir svart.
Topjord

Topjord

Vi leverer siktet og usiktet matjord til ditt byggeprosjekt, eller vi tar oss av forsvarlig og profesjonell lagring og avhending av matjorden fra ditt byggeprosjekt.
solsikkekake

solsikkekake

Det er et biprodukt fra utvinning av olje fra solsikkefrø, for dyrefôring. I Frankrike brukes det ofte i dyrefôr på grunn av sitt proteininnhold, spesielt for drøvtyggere. Vår produkt er sertifisert, det er et produkt beregnet for oppdrettere.
Barkmuld

Barkmuld

Vår barkmuld kjennetegnes av sin spesielle naturlighet og leveres uten tilsetning av kunstige stoffer. Barkmuld Vår barkmuld kjennetegnes av sin spesielle naturlighet og leveres uten tilsetning av kunstige stoffer. Den bidrar betydelig til en forbedring av jordkvaliteten ved at små organismer og mikroorganismer samler seg. Om sommeren beskytter den jorden mot uttørking, og vanligvis er en tykkelse på omtrent 10 cm tilstrekkelig.
Mais

Mais

La Perla Maiskolber (4 stk.), Vakuumpakke, 1.062 ml Leverandøren gir ingen detaljert produktbeskrivelse. STØRRELSE: 1.062 ml MERKE: La Perla TYPE: Maiskolber 4 stk., Vakuumpakke FORPAKNING: 12
Enoki-sopp

Enoki-sopp

Enoki er formet som en liten hvit eller beige hatt og har en lang stilk som kan måle opptil 10 centimeter lang. Enoki vokser i tuer og dyrkes på stubber eller i et medium basert på sagflis. Den dyrkes hovedsakelig i Japan. Enoki har en mild, fruktig smak og en lett sprø tekstur. Enoki-sopp er utmerket rå i salater eller raskt kokt. Klar til bruk. Forberedelsestips Asiatiske sopp krever bare lite rengjøring. Det er best å tørke dem med en fuktig klut (å vaske dem i mye vann vil fjerne noe av smaken). I Enoki er alt godt. Den er "klar til bruk". Vi anbefaler bare å kutte av enden dekket av substrat. Enoki er deilig rå. Den pynter og krydrer salater og smørbrød. Den kan brukes i supper (som vermicelli) og i orientalske retter, ved å tilsette den mot slutten av tilberedningen for å bevare den delikate smaken. Tips...
Grønnsaker - Kantareller

Grønnsaker - Kantareller

De kjennes igjen på sin mørkegrå traktformede hatt eller nyanser av lys gul. Kjøttet er gulaktig og aromatisk. De brukes hovedsakelig i blandinger. Forberedelsestips Kantarellene fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips Kantarellene kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller deres...